New Step by Step Map For su kaçağı tespit

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişman olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Herkeze merhaba ben medet fifteen yildir tesisat isleriyle ugrasiyorum anadolu ak ve gunes sigorta firmalarinin tesisat islerini yapiyorum

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çOkay uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve su kaçak tespiti en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Su kaçakları nasıl tespit edilir? a hundred% teknolojik su kaçağı tespit cihazları ile arıza tespitini kesin ve noktasal olarak kırmadan yapıyoruz. Su kaçak tespiti firması olarak son teknoloji kameralı su kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.

Araştırmanızı gerek su kaçağı tespiti yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman su kaçağı tespit ustam hayirli islerin olsun

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Su kaçak bulma teknolojik cihazlar yardımıyla kırmadan dökmeden kolayca bulunur. Bu sorun ortadan kaldırmak için tesisat ekibimiz sizlere 7/24 hizmet vermek için her zaman hazırdır. Su kaçak su kaçağı tespit bulma aslında su kaçağı tespiti ile aynı su tesisatçısı işlemler sonucunda bulunur.

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrar exam alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda sizing yardımcı olacaktır.

Report this wiki page